Eva Gostoni könyvei

Eva Gostoni, a Svájcban élő magyar származású spirituális tanító és írónő új könyvének témája: a fejlődés mindennapjainak lépései, a múltban gyökerező személyiségünk és a lélek egyre tudatosabb részvétele az életben. Eva Gostoni legújabb könyve beavat bennünket a nagyobb összefüggésekbe, a bolygónkon bekövetkező változásokba, megmutatja korszakunk egyedülállóságát, 12 fejezeten keresztül útmutatóként szolgálva a mindennapok megértéséhez. Egy új korszak küszöbén, amikor is eljött a változások ideje, ez a „kézikönyv” segítségünkre siet, hogy milyen lépésekkel haladhatunk tovább a növekedés felé, rámutatva a lehetőségekre, amelyek segítenek a következő szintre emelni a tudatunkat. MOST A HÁZHOZSZÁLLÍTÁS INGYENES!!!

Limitált darabszám! Amíg a készlet tart!

A könyvekről rövid ismertető olvasható a címek melletti kék plusz jelre kattintva.

 Lépésről lépésre [2500.- Ft]
 Csillagfény kíséri az utad [1690.- Ft]
 Hidd el: a halálba belehalni nem lehet [1490.- Ft]
 Új idők küszöbén [1690.- Ft]
 Sohasem vagy egyedül [ELFOGYOTT]
 Kezedben a sorsod [ELFOGYOTT]
 Legyél az, aki vagy! [1250.- Ft]
Kiszállítási díjak

A kisebb könyvcsomagokat (2 könyvig) Postán adjuk fel, a nagyobb könyvcsomagokat (legalább 3 könyv) a FOXPOST segítségével juttatjuk el országszerte bárhova - kérheted csomagautomatába vagy házhoz szállítva - MOST A HÁZHOZSZÁLLÍTÁS INGYENES!!!.

FOXPOST csomagautomaták az alábbi helyeken vannak, keresd meg a hozzád legközelebb esőt!


Fizetési lehetőségek

Lehetséges a fizetés előre utalással (postai feladás esetén), vagy átvételkor bankkártyával (FOXPOST csomagautomatában vagy házhozszállításnál), vagy készpénzzel (csak házhozszállításnál). Előre utalás esetén a megrendelés leadására küldött válaszlevelünk tartalmazza a további információkat.

Kapcsolat

További információ, érdeklődés: Klokniczer István isti.klokniczer@yahoo.com +36205113681

Eva Gostoni

  • spirituális tanító és írónő gondolatai a fejlődés mindennapjainak lépéseiről, a múltban gyökerező személyiségünkről, a lélek egyre tudatosabb részvételéről az életben.

IMPRESSZUM

Copyright © Eva Gostoni · HUM-Verlag · Steinstrasse 56 · CH-5406 Rütihof-Baden. Amennyiben más megjegyzés nincs megadva, ennek a honlapnak minden tartalma Eva Gostoni tulajdonát alkotja.

FELTÉTELEK

A szövegek, képek és grafikák a szerzői jog hatálya alá esnek. Minden jogot fenntartunk. Nem vállalunk felelősséget olyan idegen oldalak tartalmáért, amelyek ezen az oldalon keresztül kerülnek letöltésre.

KÖZÖSSÉG

 

Copyrights © 2015. Eva Gostoni | Minden jog fenntartva | W3layouts