2020. AUGUSZTUS

 

Az öt elem, az öt fejlődési út – Éter

Az éter közvetítőként működik az isteni-szellemi és az anyagi-mulandó között. Tehát az éter elem a nagy közvetítő a látható és a láthatatlan univerzum között, így – mivel nincs üres tér, csak a sűrűség számtalan variációja – az isteni szellemi és a sűrű anyag között.

Folytatás

Az öt elem, az öt fejlődési út - Levegő

2020. július

Az első lélegzetünkkel, a születésünkkor, létrejön életünk köldökzsinórja. A lélek energiája áramlik az életünkbe, és összeköt minket a kozmosz végtelen erejével, hogy az élet energiái az idegpályainkon keresztül szétterjedjenek az egész testünkben.

Folytatás

Az öt elem, az öt fejlődési út - Föld

2020. június

Hatezer évvel ezelőtt, Kr. e. 4000 és 2000 között, a Bika állatöv kísérte a Földünket, és a föld elemen keresztül tanultuk megtapasztalni az életet. Ez a kőkorszak utáni idő volt az, amikor az emberek elkezdték megmunkálni a földet, és a nagycsaládok egyre közelebb telepedtek le egymáshoz. Így alakultak ki az első falvak, majd később a falakkal körülvett városok.

Folytatás

A koronavírus és a mi időnk

2020. május

Kétségtelenül kritikus időket élünk. Ám ha felelősségteljesen és nyíltan állunk hozzá, akkor ez egy rendkívüli lehetőségekkel teli idővé is válhat. A kerék forog tovább, Napunk folytatja nagy körforgását, és kísér minket oda, ahol az állatövben a Vízöntő hatása uralkodik.

Folytatás

Az öt elem, az öt fejlődési út - Tűz

2020. április

Az öt elem az élet építő kövei, a láthatóvá és tapasztalhatóvá váló energiák, mint a szilárd föld, a folyékony víz, a légnemű levegő, a plazmaállapotú tűz és az éter mint sugárzó energia. Az elemek megértéséhez nemcsak a fizikai vagy pszichológiai jelentőségük fontos: A mitológiai hagyományok szerint az elemek „átalakítják” a szellemi energiákat annak érdekében, hogy azok tovább áramolhassanak az anyagba, hasonlóan egy elektromos transzformátor hatásához.

Folytatás

Az élet egy iskola

2020. március 21.

A változások idejét éljük. A szellemi és földi síkok közötti fátyol most fellebben, így a tanulás anyaga kibővül. A tanulás területe megnő, és a régi tananyag egyes részei többé már nem lesznek érvényesek. Földünk és az egész emberiség fontos tanulnivalóval néz most szembe. És azon tűnődünk, hogy miért is jelent meg ez a koronavírus, mit akar ez üzenni az embereknek.

Folytatás

Az öt elem, az öt fejlődési út – A víz útja

2020. március

Testünk a lélek hangszere, és aszerint, hogy milyen elemekből áll, milyen energiák vannak bennünk, ad a testünk lehetőséget a léleknek a megfelelő tanulási úton járni. A test energiái határozzák meg az egyéni tudatunkat is.

Folytatás

Mikor egy új tudás érint meg minket

2020. február

Napjainkban megváltozik a tudás. Már nem az őseink, hazánk, korunk értékrendje és hitvilága szerint élünk. Az ajtók nyitva állnak előttünk, és lehetőségünk van új tudást – különböző kultúrákból és vallásokból – megtapasztalni.

Folytatás

Isten a kezében tart téged és a világodat

2020. január

A fejlődés húzóereje megérinti a világunkat, és mint egy nagy hullám, lehetővé teszi, hogy megtapasztaljuk az emberi lét mélységeit és magasságait. Így olyan időket élünk meg, amelyekben új gondolatok és új érzések árasztanak el minket, és megváltoztatják a legbelső igazságainkat.

Folytatás

Eva Gostoni

  • spirituális tanító és írónő gondolatai a fejlődés mindennapjainak lépéseiről, a múltban gyökerező személyiségünkről, a lélek egyre tudatosabb részvételéről az életben.

IMPRESSZUM

Copyright © Eva Gostoni · HUM-Verlag · Steinstrasse 56 · CH-5406 Rütihof-Baden. Amennyiben más megjegyzés nincs megadva, ennek a honlapnak minden tartalma Eva Gostoni tulajdonát alkotja.

FELTÉTELEK

A szövegek, képek és grafikák a szerzői jog hatálya alá esnek. Minden jogot fenntartunk. Nem vállalunk felelősséget olyan idegen oldalak tartalmáért, amelyek ezen az oldalon keresztül kerülnek letöltésre.

KÖZÖSSÉG

 

Copyrights © 2015 Eva Gostoni | Minden jog fenntartva | W3layouts