2021. MÁRCIUS

 

A ciklusok lépcsőfokok

Vannak geológiai, fizikai, szellemi és spirituális ciklusok. A különböző korokat különböző embercsoportokban éljük meg, számtalan különböző civilizációban, mindig újabb és újabb nemzethez tartozva – így van lehetőségünk a továbblépésre. Mi is újjászületünk, növekszünk és fejlődünk, mindaddig, amíg újra elgyengülünk és meghalunk. Ez történik minden testtel, minden formával, ahogy minden kontinenssel is.

Folytatás

Egy következő lépés

2021. február

Különböző energiákkal és gondolkodási képességekkel rendelkezünk, így különböző utakon is keressük a valóságot. Ha különböző energiákhoz, különböző minőségekhez tartozunk, ennek megfelelően találkozunk az élettel.

Folytatás

Új kezdet és megújulás

2021. január

A mögöttünk hagyott év során – a Jupiter, a Szaturnusz és a Plútó Bakban való nagy együttállásával – jelentős változásokat éltünk meg. Egyeseknek az egész életüket fel kellett forgatniuk, míg mások még ezek előtt a lépések előtt állnak.

Folytatás

Eva Gostoni

  • spirituális tanító és írónő gondolatai a fejlődés mindennapjainak lépéseiről, a múltban gyökerező személyiségünkről, a lélek egyre tudatosabb részvételéről az életben.

IMPRESSZUM

Copyright © Eva Gostoni · HUM-Verlag · Steinstrasse 56 · CH-5406 Rütihof-Baden. Amennyiben más megjegyzés nincs megadva, ennek a honlapnak minden tartalma Eva Gostoni tulajdonát alkotja.

FELTÉTELEK

A szövegek, képek és grafikák a szerzői jog hatálya alá esnek. Minden jogot fenntartunk. Nem vállalunk felelősséget olyan idegen oldalak tartalmáért, amelyek ezen az oldalon keresztül kerülnek letöltésre.

KÖZÖSSÉG

 

Copyrights © 2015 Eva Gostoni | Minden jog fenntartva | W3layouts