2021. JÚNIUS

 

Tanulási folyamatokon megyünk keresztül

A sors lehetővé teszi számunkra, hogy tanuljunk. Új tudás mutatkozik meg, a „régi” elképzelések és viselkedési minták pedig átalakulnak. A változás idejét éljük, és a mód, ahogy gondolkodunk és érzünk, átalakul.

Folytatás

A változás az élet törvénye

2021. május

Az élet törvényei az univerzum törvényei. Törvények, melyek minden teremtés alapjául szolgálnak, és amelyekbe beágyazódik a folyamatos fejlődésünk. Ha ismerjük ezt a törvényt, az megkönnyíti az utunkat, megkönnyíti a beilleszkedésünket ebbe az életbe, ami számunkra gyakran oly érthetetlennek tűnik. A lelkünk ismeri ezt a törvényt, de a személyiségünkkel is meg kell ismertetnünk, hogy a lélek és a személyiség közötti párbeszéd építőbbé váljon.

Folytatás

Van fény az alagút végén

2021. április

Földünk már sok nagy járványt élt át sok száz millió halottal, amíg nem volt hathatós ellenszer. Ezek ellen a nagy betegségek ellen még ma is a védőoltásokat használunk. Az Ég megengedi a „gyermekeinek”, hogy ne mindig éljenek egyensúlyban, de segíti is őket, hogy ismét rendbe tudják tenni az életüket.

Folytatás

A ciklusok lépcsőfokok

2021. március

Vannak geológiai, fizikai, szellemi és spirituális ciklusok. A különböző korokat különböző embercsoportokban éljük meg, számtalan különböző civilizációban, mindig újabb és újabb nemzethez tartozva – így van lehetőségünk a továbblépésre. Mi is újjászületünk, növekszünk és fejlődünk, mindaddig, amíg újra elgyengülünk és meghalunk. Ez történik minden testtel, minden formával, ahogy minden kontinenssel is.

Folytatás

Egy következő lépés

2021. február

Különböző energiákkal és gondolkodási képességekkel rendelkezünk, így különböző utakon is keressük a valóságot. Ha különböző energiákhoz, különböző minőségekhez tartozunk, ennek megfelelően találkozunk az élettel.

Folytatás

Új kezdet és megújulás

2021. január

A mögöttünk hagyott év során – a Jupiter, a Szaturnusz és a Plútó Bakban való nagy együttállásával – jelentős változásokat éltünk meg. Egyeseknek az egész életüket fel kellett forgatniuk, míg mások még ezek előtt a lépések előtt állnak.

Folytatás

Eva Gostoni

  • spirituális tanító és írónő gondolatai a fejlődés mindennapjainak lépéseiről, a múltban gyökerező személyiségünkről, a lélek egyre tudatosabb részvételéről az életben.

IMPRESSZUM

Copyright © Eva Gostoni · HUM-Verlag · Steinstrasse 56 · CH-5406 Rütihof-Baden. Amennyiben más megjegyzés nincs megadva, ennek a honlapnak minden tartalma Eva Gostoni tulajdonát alkotja.

FELTÉTELEK

A szövegek, képek és grafikák a szerzői jog hatálya alá esnek. Minden jogot fenntartunk. Nem vállalunk felelősséget olyan idegen oldalak tartalmáért, amelyek ezen az oldalon keresztül kerülnek letöltésre.

KÖZÖSSÉG

 

Copyrights © 2015 Eva Gostoni | Minden jog fenntartva | W3layouts