2024. JÚLIUS

 

Krisztus, a Vízöntő-korszak előhírnöke

Olyan könnyű figyelmen kívül hagyni azt a tényt, hogy Krisztus, aki a Halak korszakában világosan látta feladatát az emberiség tanítójaként és szellemi vezetőjeként, ugyanolyan világosan látta azt a munkát is, amelyet akkor szándékozott elvégezni, amikor ez a korszak véget ér, és az új csillagászati ciklus elkezdődik.

Folytatás

Krisztus és Buddha szoros együttműködése a népek egyesüléséig

2024. június

Isten e két fiának a munkája kétféle energiának, a fény és a szeretet energiájának a megosztásával kapcsolatos. A harmadik energiával, az akarat energiájával jön létre az isteni energia megosztásának háromszöge.

Folytatás

A hét erőáramlat, a Teremtés műve

2024. május

A hét sugár a hét erőáramlat, amelyek az ősenergiából fakadtak, miután (az idő méhében) az energiáknak ez az örvénye mozogni kezdett. A szellem és az anyag erő-kölcsönhatásba került, és így kezdett kialakulni a naprendszer – ez az a folyamat, amely végül a tényleges létezéshez vezetett. Ez az idea ősi és igaz.

Folytatás

A lélek az Én

2024. április

Az Én, mint a lélek, hosszú múltakból, sok tapasztalatból és összegyűjtött tudásból nyeri öröklött jellemzőit.

Folytatás

Egy új tudatosság felé - A negyedik dimenzió

2024. február

Az emberiség fejlődése nem folyamatos és lineáris, hanem hullámzó és ciklikus. A lassú és egyenletes fejlődés hosszú szakaszait a gyors átmenetek és változások időszaka követi. A világév ritmusa körülbelül 2000 évente új társadalmi és szellemi világképre való áttérésre ösztönöz.

Folytatás

Eva Gostoni

  • spirituális tanító és írónő gondolatai a fejlődés mindennapjainak lépéseiről, a múltban gyökerező személyiségünkről, a lélek egyre tudatosabb részvételéről az életben.

IMPRESSZUM

Copyright © Eva Gostoni · HUM-Verlag · Steinstrasse 56 · CH-5406 Rütihof-Baden. Amennyiben más megjegyzés nincs megadva, ennek a honlapnak minden tartalma Eva Gostoni tulajdonát alkotja.

FELTÉTELEK

A szövegek, képek és grafikák a szerzői jog hatálya alá esnek. Minden jogot fenntartunk. Nem vállalunk felelősséget olyan idegen oldalak tartalmáért, amelyek ezen az oldalon keresztül kerülnek letöltésre.

KÖZÖSSÉG

 

Copyrights © 2015 Eva Gostoni | Minden jog fenntartva | W3layouts