2023 december 1.

A szeretet fénye kíséri utainkat

Az égi szeretet fénnyel megvilágított úton vezet minket úgy az anyagi, mint a szellemi világban is. A nagy fénylények, az Ég isteni küldöttei, új utak és új feladatok felé vezetnek, hogy a szeretetet újra fogalmazzuk, és a gondolatainkat összekapcsoljuk a kozmikus energiákkal. Az Isteni nagy fiai hozták el nekünk a szeretet törvényeit, ami egyúttal az emberi fejlődés is. Az emberiség tudata egyre jobban kibontakozik, és egyre inkább érezzük és felismerjük a legmagasabb szeretetet. Az emberiség vágyakozik is az isteni vezetésre, az isteni védelemre.

Lelkünk elkezdett felébredni, és egyre erősebben érzékeljük a fényt és az árnyékot, és felismerjük Istent a szeretet törvényei mögött. Felébredünk, és megértjük, hogy mindennek értelme van, és hogy a mi kis életünk is a határtalan univerzum szerves része. Az égi szeretet elérte a szívünket, megérintette a világot, és ez az ajándék, ez a ragyogóan sugárzó szeretet, az egész világot átöleli. Minden nap, minden gondolatunk és tettünk kisugározza a saját az energiánkat. Ennek megfelelően vonz minket a sorsunk is. Ezért felelősek vagyunk a világban levő fényért és árnyékért a gondolataink és tetteink által. Angyalok és fénylények vesznek minket körül akkor is, ha mi még csak hétköznapi emberek vagyunk, így vannak jó és rossz napjaink is. Már olyan sokat tanultunk, olyan sok tapasztalatot szereztünk sok különböző síkon. Így az elmúlt évezredek energiái és az ősi tudás részei a mi örökségünk is. Napjainkban növekszik a felelősségünk a természet iránt, és egyre erősebben érezzük a láthatatlan világot. A szemünk is kinyílik, és "bolygó-polgárokká" válunk. Az egész emberiség történelmének részei vagyunk, és a tudattalan emlékeink a sejtjeinkben élnek. Egy bizonyos helyen állunk, van egy bizonyos feladatunk, és a kozmosz egyik rendszerében vagyunk, és minden nap mindig egy új kezdet, mint ahogy egy új beteljesülés is. Minden nap újra rendbehozzuk az életünket, megújítjuk erőinket, és tudatosan belehelyezzük magunkat az idők változásának dinamikájába, a korszak változásába. A hívás egyre fontosabb, mert: A világnak nagy szüksége van a Te fényedre és a Te szeretetedre!

Eva Gostoni

  • spirituális tanító és írónő gondolatai a fejlődés mindennapjainak lépéseiről, a múltban gyökerező személyiségünkről, a lélek egyre tudatosabb részvételéről az életben.

IMPRESSZUM

Copyright © Eva Gostoni · HUM-Verlag · Steinstrasse 56 · CH-5406 Rütihof-Baden. Amennyiben más megjegyzés nincs megadva, ennek a honlapnak minden tartalma Eva Gostoni tulajdonát alkotja.

FELTÉTELEK

A szövegek, képek és grafikák a szerzői jog hatálya alá esnek. Minden jogot fenntartunk. Nem vállalunk felelősséget olyan idegen oldalak tartalmáért, amelyek ezen az oldalon keresztül kerülnek letöltésre.

KÖZÖSSÉG

 

Copyrights © 2015. Eva Gostoni | Minden jog fenntartva | W3layouts