2023 január 1.

Minden földi élet egy útszakasza a lelkünk útjának

Minden földi élet egy útszakasza a lelkünk útjának, amely a múltból a jövőbe vezet Minden "ma" egy híd, ami összeköti a «tegnapot» és a «holnapot». A jövővel való találkozáshoz elsőnek a múltat kell elfogadjuk. Ezért minden inkarnációnkban, először is a múltunk témáival állunk szembe. Mert a lélek célja a JÖVŐBEN gyökerezik, de a tudatunk még a MÚLTBAN.

Ha mi is a «jelenbe» születünk, minden rezdülésünkben mégis a "múlt" él bennünk, mintha el sem vágták volna a múltunk köldökzsinórját. Mégis abba az irányba vágyakozunk, amerre már a "jövőt" érezzük, mert a lelkünk a vágyainkon és a félelmeinken keresztül, tárja fel nekünk a belső szemünk elé, a jövő képeit. Az élet sok kis lépéssel tanít a múltunkat mögöttünk hagyni, hogy szabaddá legyünk, és megépíthessük a jövőbe vezető hidat. A JÖVŐ útja a MÚLT kapuján át vezet, amelyen keresztül megszerezhetjük a szabadságot a JELEN feladataink elvégzésére. Minden ember részt vesz a saját világának a megteremtésében. Ezáltal nagymértékben befolyásolja a körülötte történő eseményeket, mert a Föld és az Emberiség is része a nagy Kozmikus rendnek, és az állandóan változó ritmikus lüktetésének. Az életeinket változó Ciklusok és Evolúció által tapasztaljuk, megéljük a kozmikus érintést.

Eva Gostoni

  • spirituális tanító és írónő gondolatai a fejlődés mindennapjainak lépéseiről, a múltban gyökerező személyiségünkről, a lélek egyre tudatosabb részvételéről az életben.

IMPRESSZUM

Copyright © Eva Gostoni · HUM-Verlag · Steinstrasse 56 · CH-5406 Rütihof-Baden. Amennyiben más megjegyzés nincs megadva, ennek a honlapnak minden tartalma Eva Gostoni tulajdonát alkotja.

FELTÉTELEK

A szövegek, képek és grafikák a szerzői jog hatálya alá esnek. Minden jogot fenntartunk. Nem vállalunk felelősséget olyan idegen oldalak tartalmáért, amelyek ezen az oldalon keresztül kerülnek letöltésre.

KÖZÖSSÉG

 

Copyrights © 2015. Eva Gostoni | Minden jog fenntartva | W3layouts