2022. DECEMBER

 

Tudatosan élni a teljességünket

Az ókori misztérium nemcsak a szellem kibontakozását tanította, hanem a létezést, a nagy témák megértését, az egyén és a kozmosz közötti egyetemes törvényeket és minden élet összetartozását is.

Folytatás

FEJLŐDÉS tapasztalatok által

2022. november

A tudás már bennünk él, hogy ISTEN és a LELKÜNK összetartozik, és mindig készek vagyunk egy új tapasztalatra, új megértésre és új "tudatosságra". A tapasztalat, változás és növekedés a kibontakozás építőkövei.

Folytatás

Amikor az idők változnak

2022. június

Az emberiség ma nehéz időszakon megy keresztül. Napjaink egyik központi problémája az „Én-érzések”. Az az önző és egocentrikus álláspont, amit ma sok ember és nemzet képvisel, hasonló, mint az a középkori hit, hogy a lapos Föld a világegyetem középpontja, és körülötte keringenek a bolygók.

Folytatás

Az evolúció nagy ciklusai

2022. május

A Vízöntő-kor már 1860-ban megérintette a Földet. Ennek első látható hatása az I. Ökumenikus Zsinat volt 1869-70-ben, majd 1875-ben megjelent H.P. Blavatsky „A Titkos Tanítások” című műve. Azóta egyre nő az együttműködés, egyre több nemzetközi kapcsolat alakul ki, és egyre több az erőfeszítés a vallási egységért. És a Halak kora még 2050-ig tart!

Folytatás

Sosem vagyunk egyedül az utainkon

2022. március

Mikor a lelkünk újra és újra testet ölt, kiválaszt és felépít magának egy céljainak megfelelő fizikai, érzelmi és mentális testet, hogy ezek segítségével megtanulhassa az élet következő fontos leckéjét. Így halad előre halhatatlan lelkünk az evolúció ösvényén, lépcsőfokról lépcsőfokra, egyik céltól a másikig, fokozatosan egyre tökéletesebb tulajdonságokat alakítva ki magában.

Folytatás

Az evolúció ciklusai

2022. február

A szellem energiái teremtik és éltetik az anyagot. Az evolúció keretében a világlélek csoport-fomákra, majd később egyéni lelkekre oszlik, hogy így tovább fejlődhessen.

Folytatás

Az új időben új a célunk

2022. január

A 2022-es év még egy átmeneti időszak, még mindig nehezünkre esnek a régi és az új, a múlt és a jövő, a korlátozás és a szabadság változásai. De ez egyértelműen jelzi, hogy mennyire szükséges és sürgős, hogy megváltozzunk és megújuljunk.

Folytatás

Eva Gostoni

  • spirituális tanító és írónő gondolatai a fejlődés mindennapjainak lépéseiről, a múltban gyökerező személyiségünkről, a lélek egyre tudatosabb részvételéről az életben.

IMPRESSZUM

Copyright © Eva Gostoni · HUM-Verlag · Steinstrasse 56 · CH-5406 Rütihof-Baden. Amennyiben más megjegyzés nincs megadva, ennek a honlapnak minden tartalma Eva Gostoni tulajdonát alkotja.

FELTÉTELEK

A szövegek, képek és grafikák a szerzői jog hatálya alá esnek. Minden jogot fenntartunk. Nem vállalunk felelősséget olyan idegen oldalak tartalmáért, amelyek ezen az oldalon keresztül kerülnek letöltésre.

KÖZÖSSÉG

 

Copyrights © 2015 Eva Gostoni | Minden jog fenntartva | W3layouts