2021. DECEMBER

 

A szeretet fénye kíséri útjainkat

Az emberiség történelme alapvetően Isten nagy fiainak történelme is egyben, akik időről időre – az emberi válságok óráiban – elhagyják rejtett lakhelyeiket, hogy segítsék, és az út egy újabb szakaszán kísérjék az emberiséget. A nagy fénylények, az Ég isteni hírnökei, mindig újra magukra vállalják azt az úttörő feladatot, hogy újra formálják a szeretet fogalmát. Iránymutató gondolataik összekapcsolódnak a kozmikus energiákkal, az evolúció kibontakozó lépéseivel.

Folytatás

A ciklusok a fejlődés lépései

2021. november

Vannak geológiai, politikai és vallási ciklusok. A civilizációk és a nemzetek újra és újra megszületnek, növekszenek és fejlődnek, míg el nem kezdenek ismét gyengülni, és meg nem halnak. Minden egyes nemzet, beleértve a legnagyobbakat is, egyszer felbomlik, szétszóródik, és elveszíti eredeti nagyságát.

Folytatás

A válságból egy jobb élet felé

2021. szeptember

Egy olyan kor közepén vagyunk, amikor számtalan közvetlen tapasztalaton keresztül élhetjük meg az átalakulást. Ezekben a változásokban a Föld is kísér minket természeti katasztrófák formájában. A nagy cél az átalakulásunk, és az Ég is segít minket. A nagy bolygók, az Uránusz, a Plútó és a Szaturnusz azok, amelyek – a világméretű válságokat és földrengéseket okozó erők mellett – a belsőbb síkjainkon segítik elő a változást.

Folytatás

Tanulási folyamatokon megyünk keresztül

2021. június

A sors lehetővé teszi számunkra, hogy tanuljunk. Új tudás mutatkozik meg, a „régi” elképzelések és viselkedési minták pedig átalakulnak. A változás idejét éljük, és a mód, ahogy gondolkodunk és érzünk, átalakul.

Folytatás

A változás az élet törvénye

2021. május

Az élet törvényei az univerzum törvényei. Törvények, melyek minden teremtés alapjául szolgálnak, és amelyekbe beágyazódik a folyamatos fejlődésünk. Ha ismerjük ezt a törvényt, az megkönnyíti az utunkat, megkönnyíti a beilleszkedésünket ebbe az életbe, ami számunkra gyakran oly érthetetlennek tűnik. A lelkünk ismeri ezt a törvényt, de a személyiségünkkel is meg kell ismertetnünk, hogy a lélek és a személyiség közötti párbeszéd építőbbé váljon.

Folytatás

Van fény az alagút végén

2021. április

Földünk már sok nagy járványt élt át sok száz millió halottal, amíg nem volt hathatós ellenszer. Ezek ellen a nagy betegségek ellen még ma is a védőoltásokat használunk. Az Ég megengedi a „gyermekeinek”, hogy ne mindig éljenek egyensúlyban, de segíti is őket, hogy ismét rendbe tudják tenni az életüket.

Folytatás

A ciklusok lépcsőfokok

2021. március

Vannak geológiai, fizikai, szellemi és spirituális ciklusok. A különböző korokat különböző embercsoportokban éljük meg, számtalan különböző civilizációban, mindig újabb és újabb nemzethez tartozva – így van lehetőségünk a továbblépésre. Mi is újjászületünk, növekszünk és fejlődünk, mindaddig, amíg újra elgyengülünk és meghalunk. Ez történik minden testtel, minden formával, ahogy minden kontinenssel is.

Folytatás

Egy következő lépés

2021. február

Különböző energiákkal és gondolkodási képességekkel rendelkezünk, így különböző utakon is keressük a valóságot. Ha különböző energiákhoz, különböző minőségekhez tartozunk, ennek megfelelően találkozunk az élettel.

Folytatás

Új kezdet és megújulás

2021. január

A mögöttünk hagyott év során – a Jupiter, a Szaturnusz és a Plútó Bakban való nagy együttállásával – jelentős változásokat éltünk meg. Egyeseknek az egész életüket fel kellett forgatniuk, míg mások még ezek előtt a lépések előtt állnak.

Folytatás

Eva Gostoni

  • spirituális tanító és írónő gondolatai a fejlődés mindennapjainak lépéseiről, a múltban gyökerező személyiségünkről, a lélek egyre tudatosabb részvételéről az életben.

IMPRESSZUM

Copyright © Eva Gostoni · HUM-Verlag · Steinstrasse 56 · CH-5406 Rütihof-Baden. Amennyiben más megjegyzés nincs megadva, ennek a honlapnak minden tartalma Eva Gostoni tulajdonát alkotja.

FELTÉTELEK

A szövegek, képek és grafikák a szerzői jog hatálya alá esnek. Minden jogot fenntartunk. Nem vállalunk felelősséget olyan idegen oldalak tartalmáért, amelyek ezen az oldalon keresztül kerülnek letöltésre.

KÖZÖSSÉG

 

Copyrights © 2015 Eva Gostoni | Minden jog fenntartva | W3layouts